Dienstverlening

PARUMO streeft een landelijk dekkend netwerk na. Dankzij de aangesloten bedrijven kan zij de onderstaande diensten bieden. De kwaliteit van de uitvoering, overeenkomstig gemaakte afspraken, is hierbij volledig gegarandeerd.

Staatsievervoer

Het vervoer op de dag van de uitvaart, ook wel staatsievervoer genoemd, is de laatste jaren steeds belangrijker geworden als weergave van de persoonlijkheid van de overledene. Nabestaanden kunnen kiezen voor vervoer op de wijze zoals die past bij de overledene.

PARUMO biedt u een breed scala aan mogelijkheden op gebied van dit staatsievervoer. Het wordt gevormd door het gezamenlijk wagenpark van de aangesloten uitvaartvervoerders. Rouwauto’s in diverse kleuren, merken en types zijn beschikbaar, evenals bijpassende volgauto’s voor het vervoer van de nabestaanden of bloemen behoren tot de mogelijkheden.

Overbrengen

Het overbrengen van de overledene verzorgt PARUMO met stijlvolle overbrengauto’s of desgevraagd met een rouwauto. Overbrengauto’s zijn uitgerust met alle denkbare materialen die in dit werk van toepassing kunnen zijn.

Net als staatsievervoer, verzorgd PARUMO overbrengen van overledenen op landelijke schaal. Doordat PARUMO het vervoer, kisten en opbaarbenodigdheden centraliseert kunnen wij snel en efficiënt werken.