Wilbert vertelt zijn verhaal

“Mijn keuze voor haar uitvaartvervoer paste helemaal in het plaatje”

Annelies had een heel romantisch inslag. Ze hield van de natuur, in het bijzonder van het Schotse landschap. Daarnaast was ze bijzonder geïnteresseerd in het Koninklijk Huis. Deze fascinatie kwam voort uit haar kinderjaren, waarbij zichzelf maar al te vaak voorstelde dat ze een prinses was woonachtig in een indrukwekkend kasteel. Het was een fantasievoorstelling die haar kinderjaren vereenvoudigden, in een tijd waarin ze het soms bepaald niet gemakkelijk had.

Voor Wilbert was Annelies ook echt zijn prinses. Hij adoreerde haar. Was als 15-jarige jongen al voor haar gevallen. Ongelofelijk moeilijk was dan ook het afscheid van zijn lieve, mooie echtgenote. Van tevoren was niet besproken voor welke rouwauto gekozen zou worden. Wilberts’ hoop vestigde zich op de beschikbaarheid van een auto met koninklijke allure. De begrafenisondernemer wist met dat verzoek wel raad. Een vlotte selectie via Parumo.nl bracht hem bij de voor Annelies haar afscheid perfecte auto; een kopie van de rouwauto waarin prinses Wilhelmina in 1962 is vervoerd van Paleis het Loo naar Den Haag. De naam van deze witte auto kon geen toeval zijn; Vanden Plas Princess.

Bijzondere mensen, bijzondere verhalen...

 • “Mijn man had maar één echte laatste wens”

  Ellen leerde haar man kennen toen zij op bezoek was bij haar tante in Maarn. Johan was sinds kort werkzaam bij de Rijkspolitie in Driebergen, na voltooiing van zijn opleiding in Harlingen.

  Ellen vertelt haar verhaal
 • “Zijn opvallende keuze maakte diepe indruk op mij…”

  Rob’s schoonvader was een gemoedelijke, vriendelijke Brabander. Vanaf de eerste dag voelde Rob zich warm welkom geheten door de man die bijna veertig jaar lang zijn schoonvader bleef; Henk uit een plaatsje...

  Rob vertelt zijn verhaal
 • “Waarom Lisa voor haar opa’s uitvaart per se een Cadillac uit ‘68’ wilde”

  Lisa’s opa Dirk was een man die waarde toekende aan historie en authenticiteit. In het jaar 1968 trouwde hij zijn tweede vrouw en grote liefde Neeltje. Een vermogende grossier in zijn woonplaats was in die tijd de gelukkige bezitter van een fraaie Cadillac.

  Lisa (24) nam samen met haar opa de regie over diens afscheid